Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Haziran 2024 76 Görüntüleme

Elazığlı minikler bayram harçlıklarını Gazze için Umut Kervanına teslim etti

Elazığlı minikler bayram harçlıklarını Gazze için Umut Kervanına teslim etti

Elazığlı minik çocuklar Kurban Bayramı dolayısıyla topladıkları harçlıklarını ve kumbaradaki paralarını Gazze`de ki çocuklar aç kalmasın diye Umut Kervanı Vakfı Elazığ Şubesine teslim ettiler.

Gazze`de yaşanan soykırım, katliam ve açlığa karşı Elazığlı minikler harçlıklarını ve bayram harçlıklarını Umut Kervanı Vakfı Elazığ Şube Başkanı Nihat Bakşi`ye getirerek teslim ettiler.

Umut Kervanı Vakfı Elazığ Şube Başkanı Nihat Bakşi Gazze`de yaşanan soykırım ve açlığa dikkat çekerek Elazığlı miniklerin bu anlamlı bağışlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Böylesi çocukları yetiştiren anne ve babaları tebrik ederek bu tür duyguları daha bir diri tutmak için yardımların devamını istedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com