Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Haziran 2024 133 Görüntüleme

Kadına şiddetin adı Yüsra !!!

Elazığ’da, 3 yıllık evli eşinden ayrılan Yüsra Binnaz Çimtay çocuğunu göremediği için eşiyle tekrar bir araya geldi. Çocuğunu görmek için eşinin yanına giden genç kadın eşi tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonrasında ağır yaralandı. Olayın ardından kamaya çalışan eski eş E. K’nın yakalandı. Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç kadının yoğun bakımda tedavi altına alındı.

 

Elazığ’da 3 yıl önce evlendiği eşinden eşinin şiddet uygulamadı neticesinde ayrılan 27 yaşındaki Yüsra Binnaz Çimtay, ayrıldıktan sonra eşinin yanında kalan çocuğunu görmek için 22 Haziran’da eşinin evine gitti. Eşi ile tartışan genç kadın eşi tarafından 27 yerinden bıçaklanarak yere yığıldı. Olay sonrası cani eş E. K. Yakalandı.

 

Ağır yaralanan genç kadının babası Mehmet Çimtay olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirtirken, kızının ağır yaralı olduğunu, ameliyatların sürdüğünü ve sağlığı hakkında net bilgi alamadıklarını söyledi. Cani eş E.K’nın yakalandığını da belirten baba Çimtay: ‘’Kızımın durumu hakkında büyük bir kaygı ile bekliyoruz. Kızımı yaralayan kişi yakalandı. Sıkıntılı bir insandı. Kızımı çocuğu ile tehdit ediyordu. En sonunda da çocuğu göstermek bahanesi ile çağırdığı kızımı öldürmeye kalktı.Olay şu anda adli mercilerde. O nedenle çok konuşmak doğru değil.Adaletin yerini bulmasını istiyorum.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com