Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 30 Haziran 2024 181 Görüntüleme

Eski eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti…

Elazığ’da, boşandığı eşi tarafından çocuğunun gözü önünde 13 yerinden bıçaklanan kadın hayatını kaybetti.
22 Haziranda 3 yıl evli kaldığı eşinden boşanan Yüsra Binnaz Çimtay, eski eşi tarafından bıçaklanmış ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 8 gündür yoğun bakımda tedavi gören genç kadın yaşam mücadelesini kaybetti.
Olay, 22 Haziran cumartesi günü meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşanan E.E.K., çocuğunu bırakmak için Yüsra Binnaz Çimtay’ı aradı. Çİmtay’ın kaldığı binanın önüne gelen E.E.K., çocuğun gözü önünde eski eşi Y.B.Ç.’yi (27) 13 yerinden bıçakladı. E.E.K., olayın ardından gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ve böbreği, dalağı ve bağırsağının bir bölümü alınan Y.B.Ç., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com