Ana Sayfa Uncategorized 1 Temmuz 2024 110 Görüntüleme

Elazığspor yeni başkanını seçti…Ahmet Feti Yılmaz

Elazığspor Olağan Genel Kurulu’nda Elazığspor Kulüp Başkanlığı görevine Ahmet Feti Yılmaz seçildi. Genel Kurulda Elazığspor’un borcunun 75 milyon TL olduğu da açıklandı.

258 üyesi bulunan ve 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleşmesi gereken Elazığspor Genel Kurulu, gerekli üye çoğunluğu sağlanamadığı için 30 Haziran’a ertelenmişti.

Ertelenen Elazığspor Kulübü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Çimentaş Elazığspor’da Olağanüstü Genel Kurul, ikinci toplantıda gerçekleşti.Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda 87 delege haziran cetvelini imzaladı.

Gündem maddelerine göre gerçekleşen Olağan Genel Kurul’a divan başkanlığına Avukat Cengiz Gülaç seçildi.

Tek listeyle gidilen Olağanüstü Genel Kurul’da 87 oyun 87’sini alan Ahmet Fethi Yılmaz, Elazığspor’un yeni başkanı oldu. Olağanüstü Genel Kurul sonrası delegelere hitaben bir teşekkür konuşması yapan Ahmet Fethi Yılmaz, Elazığspor tarihinin 56. başkanı oldu.

Yılmaz’ın Yönetim Kurulu listesinde; Aybars Uğurtaş, Bahadır Kubilay, Burak Yol, Devran Dilan Elmacı, Erbay Serttaş, Erkan Akpınar, Erkan Dinç, Eyyup Yıldırım, Gürkan Bulut, Hanifi Yunus Biçer, Hasan Özkan Uygur, İlter Genç, M.Akif Dumandağ, Mehmet Aslan, Melih Emiroğlu, Miraç Ayaz, Mustafa Şerifoğulları, Nurullah Yıldız, Özkan Aydın, Savaş Çimenoğlu, Şefik Su, Turgay Dil, Turgut Karabulut, Turgut Kılınç, Türker Yıldırım, Yunus Çelik, Abdulkadir Aladağ yer aldı.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Olağan Genel Kurulda Elazığspor’un borcu da belli oldu. Elazığspor’un toplam borcunun 75 milyon olduğu açıklandı. Elazığspor’un 2024-2025 yılı tahmini bütçesi ise 120 Milyon TL olarak belirlendi.

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kongrede yeni yönetim ve yeni başkan seçimi yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com