Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Temmuz 2024 176 Görüntüleme

İş insanı Mehmet Güleç’ten milletvekillerine çağrı….

2018 yılından beri konut bekleyen,  Maden ilçesi için iş insanı Mehmet Güleç, milletvekillerine çağrıda bulunarak konut yapımında öncülük yapmalarını talep etti..

Yıllardır sürüncemede bırakılan konut yapımında başlangıç olsun diye siyasi partilerin sembolleri üzerinden konut sayılarını idealize eden Güleç, Elazığ milletvekillerine çağrıda bulundu.

”Maden’i kurtarma projesi; olarak açıkladığı çağrısında başta konut sıkıntısı olmak üzere Maden ilçesinin tüm sıkıntılarının giderilmesi gerektiğini belirten Güleç şu ifaldeleri kullandı:
İlçemizin evlerini yerinde dönüşüm yaparak cazip hale getirebiliriz.
Şöyle ki;
1: Semih Işıkver vekilimizin önderliğinde, MHP ve Ülkü ocakları genel merkezimizin desteği ile 9 ışığa hitaben 9 adet tek katlı 60 veya 80 m2 ev yapılsın.
2: Gürsel Erol vekilimizin önderliğinde CHP ve gençlik kolları destekleri ile 6 Ok’a hitaben 6 adet 60 veya 80 m2 ev yapılsın.
3: Yöremiz Ak Parti vekilimiz Erol Keleş beyin önderliğinde ve Ak gençlik desteği ile Akparti sembolü ampülün 7 ışık hüzmesi adedince 60 veya 80 m2 ev yapılsın.
Diğer partiler de destek verirse, müteahhitler ve işadamları da bu kampanyaya destek verirse, TOKİ de imalatını yaparsa yeni bir Maden ortaya çıkar ve yerin altına ve üstüne hakim oluruz.
Var mısınız?”

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com