Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 4 Temmuz 2024 213 Görüntüleme

KARŞIYAKA MAHALLESİ’NİN KONUT SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN ADIM ATILDI!

Elazığ’ın Karşıyaka Mahallesi şehrin kentsel dönüşüme en fazla ihtiyaç duyulan  mahallelerinden biri. Ancak yıllardır kentsel dönüşüm konusunda bir adım atılmadı. İnşaat maliyetlerinin yüksekliği de kentsel dönüşüm çalışmalarının önünde en büyük engel gibi görünüyor.

Karşıyaka Mahalle sakinlerini sevindirecek bir haber Elazığ Belediyesi’nden geldi. Kamuoyunun ilk kez HARPUTTİMES Haber’den duyacağı bu gelişme evlerini yenilemek isteyen ya da ev sahibi olmak isteyen tüm Karşıyaka mahalle sakinlerinin yüzünü güldürecek.

Elazığ’da Karşıyaka Mahallesi’nin gecekondulaşmış bölgesi rezerv alan ilan edilerek Elazığ Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanılacak. Harputtimes Haber’in ulaştığı kaynaklar eski sebze halinin bulunduğu arazinin de rezerv alana eklenerek kentsel dönüşüm çalışmalarına ekleneceğini yönünde. Burada 2+1 ve 3+1 şeklinde depreme dayanıklı yeni binalar inşa edilecek ve çok uygun ödeme koşulları ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com