Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 4 Temmuz 2024 144 Görüntüleme

Sanayi ve Teknoloji işbirliği kurulu, teknolojik yatırımlarını görüştü. 

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman başkanlığında toplanan Sanayi ve Teknoloji işbirliği kurulu, teknolojik yatırımlarını görüştü.

Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu 2024 1. Dönem Toplantısı, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya kurulda yer alan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Pirinçci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve ilgili kurum müdürler katıldı.Toplantıda Milli Teknoloji Hamlesi Hedefleri Doğrultusunda Elazığ’da yapılacak çalışmaların belirlenmesi, Elazığ Deneyap Teknoloji Atölyesi çalışmaları, TEKNOFEST Takımlarını Desteklemek İçin Atölye Alanı Oluşturma Önerisi, Köy Okullarında Bilim ve Teknoloji Etkinlikleri düzenlenmesi ile İl Merkezinde ve İlçe Merkezlerinde Gençlerde Farkındalık Oluşturmak İçin TEKNOFEST Tanıtımı İle İlgili Festivallerin Yapılması konuları tek tek ele alınarak, görüş alışverişinde bulunuldu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com