Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 5 Temmuz 2024 134 Görüntüleme

AK Parti’de İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Tamamlandı

AK Parti’de İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Tamamlandı

İl Başkanı Yıldırım: “Şehrimizin her noktasına ulaşma gayretindeyiz”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ilçelerde Danışma Meclisi Toplantılarının coşkulu ve yoğun kalabalıkla gerçekleştirdiklerini anımsatarak; “Hem teşkilatlarımızla hem de vatandaşlarımızla buluşma fırsatı yakaladığımız toplantılarımızın teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantıları tamamlandı.

İl Koordinatörü, MKYK Üyesi Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen ve yoğun katılımın olduğu toplantılarda teşkilat çalışmaları değerlendirildi.

Toplantılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, hiçbir zaman milleti seçimden seçime hatırlayan bir kadro olmadıklarını anımsatarak; “Şehrimizin her noktasına ulaşarak hem teşkilatlarımızı hem de vatandaşlarımızı dinliyoruz. Sorun ve talepleri alarak çözüm için gayret sarf ediyoruz. AK Parti, milletin kurduğu, iktidara getirdiği, verdiği destekle nice badireleri atlatmasını sağladığı, bunca eser ve hizmeti üretmesine fırsat verdiği bir partidir. AK Parti’yi güçlü kılan bu vasıflarına sahip çıkarak çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızla olan muhabbetimizi daha da güçlendirecek çalışmaların sayısını artıracağız. Ben bu duygularla İlçe Danışma Meclisi toplantılarımızın hem teşkilatlarımız hem de ilçelerde yaşayan vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, toplantılarımıza katılarak coşkumuza ve heyecanımıza ortak olan tüm partililerimize gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com