Ana Sayfa Uncategorized 5 Temmuz 2024 144 Görüntüleme

Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Yaz Okulu Başvuruları Başladı

Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Yaz Okulu Başvuruları Başladı

 

Uzun yaz tatillerinde çocukların; bulundukları her yerde bilimin eğlenceli yüzüyle tanışmasını ve buradan aldıkları keyif yardımıyla bilime daha çok ilgi duymalarını sağlayan Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi Yaz Okulu ilk grubunu 16 Temmuz tarihinde başlatacak.
Beş günlük programlara katılacak olan çocuklar, her gün çeşitli bilim atölye etkinliklerini uzman eğitmenler yardımıyla gerçekleştirebilecekler.
Eğitimlerin hafta içi her gün 7-10 yaş grubuna 13.00-16.00 saatleri arasında verileceği kurslar için, veliler kendilerine uygun tarihleri seçebilecekler.
Öte yandan, çocuklar bilim ve sanat alanında pek çok uygulamalı atölye ve geziye katılma imkânı bulacaklar.
Bilimsel atölyelerde verilecek olan eğitimler ücretsiz olup kontenjanlar sınırlıdır. Kayıt yaptırmak isteyen veliler 0424 218 70 29 telefon numarasını arayarak kayıtlarını yaptırabilecekler.

ATÖLYELER

  • Robotik Atölyesi
  • İnovasyon ve Yaratıcılık Atölyesi
  • Dikkat-Konsantrasyon Becerileri Atölyesi
  • Eğlenceli Deneyler Atölyesi
  • Afet Farkındalık Atölyesi

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com