Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 5 Temmuz 2024 167 Görüntüleme

Hazar Gölü kenarında bir araçta iki kişinin cansız bedeni bulundu.

Elazığ’da Hazar Gölü kenarında bir araçta iki kişinincansız bedeni bulundu. Elazığ’da genç bir kadın ve erkeğin ölü bulunduğu araç farkedilmesi üzerine emniyet birimlerine haber verildi. olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından araçtaki erkeğin önce kadını öldürdüğü sonra da aynı silahla intihar ettiği öğrenildi.

 Elazığ-Diyarbakır yolu Hazar  Gölü kenarında  vatandaşların polise haber vermesi ile  olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede araçta bulunan Halil Ç. (29) ve Rukiye Y.’nin (29) hayatını kaybettiği belirlendi. İlk incelemelere göre, şahsın önce kadını öldürdüğü ardından kendini öldürdüğü öğrenildi. Ölen genç kadının ailesinin polise kızlarının kayıp başvurusunun olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili  incelemenin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com