Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 5 Temmuz 2024 134 Görüntüleme

Milletvekili Nazırlı duyurdu: Ağustos ayında gerçekleşecek olan THY Strateji Toplantısı Elazığ’da yapılacak..

ELAZIĞ MUHTEŞEM BİR TOPLANTIYA HAZIRLANIYOR

Elazığ AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Müjdeyi Verdi!
Elazığ AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı geçtiğimiz günlerde THY Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bolat’ı ziyaret etmişti. Bu ziyareti Nazırlı sosyal medya hesabı üzerinden
” THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat’a gerçekleştirdiğimiz ziyarette aziz şehrimiz Elazığ’ımız ile ilgili konuları değerlendirdik.

Ağustos ayında gerçekleşecek olan THY Strateji Toplantısı’nın Elazığ’da yapılmasını planladık.

THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde duyurdu.

Bugün ise Milletvekili Nazırlı Elazığ’da gerçekleşecek toplantının takipçisi olup hazırlıklar için İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ ile birlikte THY Genel Müdürlüğünde yetkilerle bir toplantı daha gerceklestirdi.

Nazırlı toplantının ardından müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden
“Elazığ muhteşem bir toplantıya hazırlanıyor.

Şehrimizde gerçekleşecek olan THY Yönetim Kurulu Toplantısı’nın hazırlıkları için İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Ahmet Demirdağ ile THY Genel Müdürlüğümüzde görüşmelerimizi gerçekleştirdik.

Bloggerlar, iş insanları ve önemli simaların katılacağı Elazığ programında, basın toplantılarından kültür turlarına kadar çok kapsamlı bir hazırlık yapıyoruz.

Her fırsatta şehrimize desteğini gösteren THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat ve yönetimine teşekkür ederim.” şeklinde duyurdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com