Ana Sayfa Uncategorized 25 Mart 2022 675 Görüntüleme

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NDAN, ESAT KABAKLI’YA ÖZEL ÖDÜL

Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri, Türk Edebiyat Vakfı Başkanı Serhat Kabaklı ve Türk Edebiyat Vakfı Başkan Yardımcısı Esat Kabaklı’ya verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Ankara Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay, Ankara Elazığ Kültür Derneği Genel Başkanı Mehmet Ergün ve Ankara Elazığ Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Erdal Açarlar katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Türk Edebiyat Vakfı Başkanı Serhat Kabaklı ve Türk Edebiyat Vakfı Başkan Yardımcısı Esat Kabaklı’ya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından plaket verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com