Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 3 Temmuz 2022 458 Görüntüleme

AĞIN İLÇESİ MOTOFEST KAMPI İLE TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN MOTOR TUTUKUNLARINI BİR ARAYA GETİRDİ

Türkiye ve Dünyadan birçok ziyaretçiyi ağırlayan Ağın Motofest Kamp Etkinlikleri devam ediyor. Pek çok motosiklet markasının çeşitli aktiviteleri, yöresel oyunlar, sahnelenen konserler, motosikletle alakalı temel eğitim ve düzenli sürüş etkinliklerinin düzenlendiği festivalin 3. gününde de Erzurum’dan katılan motosiklet tutkunu gençler yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler. Erzurum’dan Elazığ’a gelen katılımcılar Doğu’da ilk defa gerçekleşen bu festivalin her anlamda iyi organize edildiğini,  sanatçıların performansları ve eğlenceli faaliyetlerin büyük bir başarı olduğunu dile getirdiler.

Ağın’da düzenlenen Motofest kampına Erzurum’dan katılım sağlayan Erzurum Demir Atlar motor grubu üyeleri;

”Erzurum Demir Atlar motor gurubuyuz Erzurum’dan geldik şuanda da Tunceli’ye gidiyoruz gerçekten çok memnun olduk çok güzeldi herşey geceyi de kamp alanında geçirdik çok memnun kaldık.  “ dedi.

Bir başka grup üyesi ise kamp alanından çok memnun kaldığını dile getirerek;

“Kamp alanı gayet güzeldi, etkinliklerde yerindeydi konser vs. Beğendik gayet” ifadelerine yer verdi.

Erzurum’dan ilimizde düzenlenen Motofest Kampına katılım sağlayan Demir Atlar Grubu üyeleri Doğuda düzenlenen ilki düzenlenen festivalin son derece güzel olduğunu dile getirerek;

“Doğu’da ilk yapılan etkinlik, festival çok güzeldi. Sanatçılarımız olsun, gece yarılarına kadar eğlencelerin devam etmesi olsun, herşey çok güzeldi. Bizler Erzurum’dan Elazığ’a motosikletlerimizle geldik. Başarılarının devamını diliyoruz inşallah tekrar böyle güzel aktivitelerle hep birlikte oluruz tüm motorcularla.” ifadelerine yer verdiler.

AĞIN BELEDİYE BAŞKANI ALİ USLU’YA TEŞEKKÜR

Tüm motor tutkunlarını bir araya getiren Motofest Kampı, katılımcılarına eşsiz anlar yaşatırken Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan vatandaşlar etkinliğin son derece güzel olduğunu  dile getirdiler.

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu’ya teşekkürlerini ileten motor tutkunlukları şunları söylediler: ”Kamp alanı güzeldi, etkinlikler iyi organize edildi ve Doğu’da ilk defa gerçekleşen bu etkinlikten çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu festival devam eder. Etkinliği organize eden Ağın Belediyesi’ne teşekkür ederiz”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com