Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 22 Kasım 2022 204 Görüntüleme

OKUL SPORLARI VOLEYBOL MÜSABAKALARI BAŞLADI

 

22-29 Kasım tarihlerinde ilimizde başlayan ve Mayıs Ay’ına kadar devam edecek olan Okul Sporları faaliyetleri kapsamında ilk müsabaka Voleybol Yıldızlar Kız-Erkek müsabakaları başladı.

22-29 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Müsabakalar bugün Yakup Kılıç Spor Salonunda başladı. Müsabakalar 11 kız 2 erkek takımı olacak şekilde toplamda 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşiyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “Bu yılda okullar arası yapılan müsabakalar kaldığı yerden devam ediyor. Mayıs ayına kadar sürecek olan müsabakalar da yine şehrimiz geçen yıl olduğu gibi Grup, Bölge ve Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği yapacağız. Geçen yıl da olduğu gibi bu sene de sloganımız Şampiyona Şehri Elazığ olacak. Müsabakalar 11 kız 2 erkek takımımızın katılımıyla gerçekleştiriliyor. Toplamda 150 sporcumuz katıldı. Katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com