Ana Sayfa Uncategorized 19 Ocak 2022 13040 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİ ÜCRETSİZ

Elazığ Belediyesi, etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle 20 Ocak Perşembe ve 21 Ocak Cuma günü toplu ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olarak verileceğini duyurdu.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimizde etkisini sürdüren yoğun kar yağışına bağlı olumsuzluklara karşı tüm birimlerimiz tarafından saha çalışmaları kesintisiz devam etmektedir. Toplu ulaşım araçlarımızın da hizmetlerini aksatmadan sürdürmeleri için gerekli çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın kar yağışı, don ve buzlanma sonucu karşılaşabilecekleri muhtemel olumsuzluklara karşın özel araçları yerine toplu ulaşım araçlarını tercih etmelerini önemle rica ediyoruz. Bu çerçevede toplu ulaşım hizmetlerimiz, 20 Ocak Perşembe ve 21 Ocak Cuma günü ücretsiz olacaktır.” denildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com