Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 24 Kasım 2022 334 Görüntüleme

KADAYIFÇI MURAT USTA’DAN ÖĞRETMENLERE TATLI JEST

Elazığ’ın büyük ve köklü tatlı firmalarından biri olan Kadayıfçı Murat Usta 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Elazığ’ın başarılı kadın öğretmenleriyle birlikte kutladıkları bir etkinlik gerçekleştirdi.

Düzenlenen etkinlikte davet edilen öğretmenlere çiçek verilerek tatlı ikramında bulunuldu.

Kadayıfçı Murat Usta İşletmecisi Umut Altunbay öğretmenlik mesleğinin önemini vurgulayarak :” Bizler geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizin eserleriyiz. Sadece bir gün değil her ortamda, her platformda öğretmenlik mesleğinin kutsallığını bilen, öğretmenlerimize hak ettikleri saygıyı gösterme konusunda itinalı davranan insanlarız.

 

Kadayıfcı Murat Usta olarak toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla, bu günün küçüklerini geleceğe etkin bireyler olarak kazandırılmasını sağlayan öğretmenlerimizin bu gününü ilimizdeki değerli öğretmenlerimizle kutlamak istedik. Eğitim gibi çok önemli bir konuda kadın – erkek fark etmeksizin tüm öğretmenlerimizin bizler için büyük bir değer olduğuna inanıyorum. Eğitim dünyamızın yılmaz neferleri olan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun..” dedi.

Etkinliğe katılan öğretmenlere çiçek ve tatlı ikramı yapıldı. Etkinliğe katılan öğretmenler, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com