Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM 13 Ocak 2023 333 Görüntüleme

TEKİN GÜRKAN YENİDEN MÜSİAD BAŞKANI OLDU

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. genel kurulda başkanlığa Tekin Gürkan seçildi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Elazığ Şubesi’nin 23’inci olağan genel kurulu yapıldı. Bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalışkan, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kurulu temsilcileri, Oda Başkanları, iş dünyası temsilcileri ve Dernek üyeleri katıldı.

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, MÜSİAD’ın toplumsal sorumluluk anlayışı ile hareket ettiğini söyledi. Yeni dönemde daha çok çalışacaklarını ifade eden Gürkan, yaptıkları projelerle ilgili bilgi vererek: “bölgemizde ve şehrimizde tarımsal üretimin ve tarımsal çeşitliliğin artması amacıyla bölgesel tarım zirvesini Elazığ’da düzenledik. Alanında uzmanları üretici ve yatırımcılarımızla buluşturduk. Şehrimizdeki kadın girişimcilerle bir araya gelerek onların gerçekleştireceği yatırımlarda onlara her türlü desteği vereceğimizi ilettik. MÜSAİD olarak uluslararası anlamda en önemli faaliyetlerimizden olan MÜSİAD EKSPO’ya katılım sağladık. 25. Uluslararası iş formu Bakü formunda yönetim kurulu arkadaşlarımızla yer aldık. Elazığ’da sürdürülebilir bir kalkınma hedefi için yatırımlar üzerine yeni yatırımlar yapılması gerektiğine inanıyorum.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com