Ana Sayfa Uncategorized 20 Ocak 2022 191 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA EV FİYATLARI ARTABİLİR

ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl Elazığ’da inşaatların mevcut durumu, ev fiyatlarındaki artışlar ve imar plânı hakkında açıklamalarda bulundu.

ELMÜTDER Yönetim Kurulu Başkanı Av. Osman Avcıl Elazığ’da inşaatların mevcut durumu, deprem sonrasında hızlı bir kentsel dönüşüm süreci ile şehrin her yanında yıkılan evler ve başlayan inşaatların durumu, ev fiyatlarındaki artışlar, ve şehirde durdurulan imar plânı hakkında açıklamalarda bulundu.

Elazığ Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, sektörün ciddi bir darboğaza girdiğini ve bunun en büyük nedeninin ekonomik istikrarsızlığın yarattığı güvensizlik olduğunu söyledi. Avcıl, doların düşük veya yüksek olmasından ziyade sürekli gösterdiği belirsizliğin bir krize yol açtığını ifade etti.

Başkan Avcıl’’ Dolar ne olursa olsun ister yüksek ister düşük ama sabitlensin’’dedi. Ayrıca döviz düşmesine rağmen maalesef piyasada bir güven sağlayamadığını bununda sektörü olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com