Ana Sayfa Uncategorized 23 Ocak 2022 565 Görüntüleme

YOLU KAPANAN KÖYDE İLACI BİTEN HASTANIN YARDIMINA JANDARMA KOŞTU

Elazığ’ın Kuşhane köyünde yoğun kar yağışı sonrası yolu kapanan köyde yalnız yaşayan ve ilacı biten fiziksel engelli hastanın ilaçları, jandarma tarafından temin edildi.

 

Kuşhane köyünde yaşayan 52 yaşındaki Orhan BEKTAŞ, 112 ACİL ihbar hattını arayarak şeker hastası ve yatalak  olduğunu kullanmakta olduğu ilacının bittiğini  ve ilaçlarını temin etmesi gerektiğini ancak köy yolunun kapalı olması nedeniyle yardım talebinde bulundu.

 

Bunun üzerine Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı İçme Jandarma Karakol Komutanlığı  köye ulaşmak için harekete geçti. Kar kalınlığının yer yer bir metreye ulaştığı köye araçla giden ekipler, Aktaş’ın evine ulaşmak için bir süre karda yürüdü.

 

Zorlu yolculuğun ardından jandarma ekiplerini karşısında gören Aktaş büyük sevinç yaşadı.

 

Sevinç gözyaşları döken Aktaş, “Sizin hakkınızı nasıl öderim? Allah razı olsun.” diyerek ilaçlarını getiren jandarma personeline teşekkür etti

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com