Ana Sayfa SPOR 30 Ocak 2022 620 Görüntüleme

ELAZIĞSPOR “SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINA İTİBAR ETMEYİNİZ”

Son zamanlarda ilimizin gündeminde olan Elazığspor transferleriyle ilgili yapılan açıklamada sosyal medya paylaşımlarına itibar edilmemesi gerektiği bildirildi. Elazığspor’un resmi sayfasında yapılan açıklamada;

“Büyük bir heyecanla kadromuza katacağımız transferleri bekleyen Büyük Elazığspor taraftarlarının kamuoyunda konuşulan ve sosyal medyada yazılan transfer dedikodularına itibar etmemelerini, konuyla alakalı olarak gerçekleşecek transfer haberlerini kulübümüzün resmi sosyal medya hesaplarından paylaşacağını çok değerli taraftarlarımızla ve kamuoyuyla paylaşacağımızı belirtmek isteriz.

Serkan Çayır başkanlığında ki transfer komitemiz, Futbol Şube Sorumlumuz ve Basın Sözcümüz Zülfü Aydıngöz, Sportif Direktörümüz Alaattin Tutaş, Teknik Direktörümüz Cafer Aydın ve Scout ekibimizden İbrahim Gökhan Adem, büyük bir titizlikle transfer çalışmalarını yürütmektedir. En kısa sürede kulübümüze katkı sağlayacak transferleri kadromuza katacağımızı belirtir, kamuoyuna saygılarımızı sunarız.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com