Ana Sayfa GÜNDEM, SPOR 23 Mayıs 2022 7445 Görüntüleme

REKTÖR PROF. DR. GÖKTAŞ’TAN A MİLLİ ERKEK VOLEYBOL TAKIMINA ZİYARET

2022 yılı Milli Takımlar faaliyetleri kapsamında bu yaz ilk olarak son şampiyon apoletiyle CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek olan A Milli Erkek Voleybol Takımımız, A Grubu’ndaki ilk maçında 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat: 17.30’da Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda Slovakya ile karşılaşacak.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda A Milli Erkek Voleybol Takımının antrenmanını ziyaret ederek, Baş antrenör Nedim Özbey’e başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı Yaşar Sezikli ile A Milli Erkek Voleybol takımı Menajeri Onat Kurt Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Göktaş’a Milli forma hediye ettiler.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com