Ana Sayfa Uncategorized 13 Şubat 2022 618 Görüntüleme

Jandarma Dedektifleri ( JASAT) Hırsızlara Nefes Aldırmıyor

 

Elazığ’da Yazıkonak Beldesi Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden 5 katlı inşaatta meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca olayın çözülmesi ve şüphelilerin yakalanabilmesi amacıyla Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) görevlendirilmiştir.

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İl Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı meydana gelen hırsızlık ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmada inşaatta bütün katlarda döşenmiş olan elektrik kablolarının yerlerinden sökülerek alındığını ve toplam maddi zararının yaklaşık 45.000 tl olduğu tespit edilerek şüphelilerin peşine düşüldü.

Ekiplerin çalışmasında şüpheliler tespit edilerek takibe alındı. şüphelinin evine operasyon yapılarak yakalandı.

Şüpheli çıkarıltıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edilirken çalınan malzemeler Jandarma ekiplerince sahibine teslim edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com