Ana Sayfa GÜNDEM 15 Şubat 2022 535 Görüntüleme

ELAZIĞ/MADEN’DE ÇIKAN REZEVLERİN İŞLETİM İHALESİNE BAŞVURU SÜRECİ BAŞLATILDI

Elazığ/Maden ilçesindeki maden rezervleri ile ilgili ihaleye katılmak isteyen kişiler için başvuru süreci başlamıştır. Konuyla ilgili Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada;

”Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Meslek Örgütlerimiz işbirliğinde, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ELAZIĞ GİRİŞİM GURUBU A.Ş. kurulum süreci başlatılmıştır. Temel hedefi Elazığ/Maden ilçesindeki maden sahasının Elazığ iş dünyası tarafından işletilerek oluşacak tüm katma değerin ilin refah seviyesinin artırılmasına kanalize etmek olan Girişim tüm halkımıza açık olacak şekilde profesyonel bir anlayışla anayasası oluşturulmuştur.

Bu vesile ile Girişim Gurubuna ortak olmak isteyen vatandaşlarımız için ÖN TALEPLERİN toplanması işlemlerine 16 Şubat 2022 Çarşamba günü başlanacaktır.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası 2. katında oluşturulan başvuru masalarına bu oluşumun içerisinde ortak olarak yer almak isteyen, holdingler, şirketler, yatırımcılar, bireysel girişimciler ve tüm vatandaşlarımız müracaat edebileceklerdir.

Ortaklık için bir hisse bedeli 100 bin TL olarak belirlenirken, istekliler bütçe imkanları ölçüsünde 100 bin TL ve katları olacak şekilde istedikleri kadar hisse alabileceklerdir.

Ön talep başvuruları 23 Şubat 2022 Çarşamba gününe kadar Elazığ TSO’da kayıt altına alınacağı gibi, Odaya gelmeden www.elazigtso.org.tr sitesi üzerinden on-line olarak da yapılabilecektir.

Sürecin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.” denildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com