Ana Sayfa Uncategorized 16 Şubat 2022 439 Görüntüleme

Elazığ Belediyesi “Musiki Toplulukları” Konserine İzleyenlerden Tam Not

Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen konsere Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Rüstem Kadri Septioğlu, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Genç yeteneklerle usta sanatçıların bir araya gelerek oluşturduğu Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu, seslendirdikleri birbirinden güzel Elazığ şarkıları ile sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Konuklarında sahnedeki müzisyenlere eşlik ettiği konser izleyenlerden tam not aldı.

Program sonunda “Musiki Toplulukları” ekibiyle hatıra fotoğrafı çektiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları;

“Şehrin sosyal hayatını canlı tutmak, bunun yanında Kürsübaşı geleneğini ve halk oyunlarımızı yeni nesillere sevdirmek amacıyla organize edilen bu konserde, farklı enstrümanları büyük bir ustalıkla çalan genç kardeşlerime, çaydaçıra ve diğer yöresel oyunlarımızı icra eden arkadaşlarıma ve Harput musikisiyle özdeşleşen Kürsübaşı ekibimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com