Ana Sayfa SPOR 19 Şubat 2022 691 Görüntüleme

GENÇLİK VE SPOR PLAY-OFF’TA

Hentbol 2.lig Kadınlar Elazığ Gençlik ve Spor – Gaziantep Hentbol Spor Kulübü  karşılaşmasında Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü 36 – 27 galibiyetle maçı aldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada, ” Takımımızın tamamının Elazığ’ın öz evlatlarından kurulu olması. Elazığ’dan yetişmiş çocuklarımızın, gençlerimizin bu emeklerinin karşılığı olarak ve çok gayretli olan kız takımımızın hocalarının var olan bu potansiyellerinin hem sporcu hem hoca nezdinde sahaya yansıyor. Maçımızı kendi sahamızda ve seyircimiz önünde galibiyet kazanan, play-off çıkmayı garantileyen takımımızı ve hocalarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com