Ana Sayfa GÜNDEM 25 Şubat 2022 208 Görüntüleme

REKTÖR GÖKTAŞ, BAŞARILI AKEDEMİSYENLERİ ÖDÜLLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, üniversitede başarılı çalışmalara imza atan akademisyenleri ödüllendirmeye devam ediyor.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 2021 yılı içerisinde TÜBİTAK 1001 projeleri kabul edilen akademisyenleri ağırlayarak teşekkür belgesi takdim etti.

Yeni bilgiler üretilmesi, bilimsel yorumların yapılması veya teknolojik problemlerin çözümlenmesi için bilimsel esaslara uygun olan projeleri desteklemenin amaçlandığı “TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı”nda 2021 yılı içerisinde projeleri kabul edilen akademisyenler Rektör Prof. Dr. Göktaş tarafından öğlen yemeğinde ağırlandı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar’ın da katıldığı programda Rektör Prof. Dr. Göktaş, proje çalışmalarından dolayı akademisyenlere teşekkür etti.

Daha sonra Rektörlük makamına geçilerek 2021 yılı içerisinde projeleri kabul edilen; Prof. Dr. Hakan Kalender, Dr. Öğr. Üyesi Barış Karakaya, Prof. Dr. Bülent Şen, Doç. Dr. Eyyüp Öksüztepe, Prof. Dr. Münir Aktaş, Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Ercan, Dr. Mehmet Köküm, Prof. Dr. Ercan Aksoy, Prof. Dr. Mehmet Karaköse, Prof. Dr. Engin Şahna ve Prof. Dr. Halil Hasar’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ar-Ge faaliyetlerinde başarı sağlayan başta proje yürütücüleri olmak üzere araştırmacı ve danışmanları tebrik ederek, yürütülecek projelerle bilimsel birikimin yanında hem ilimiz hem de ülke ekonomisine katkı sağlanacağını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş ayrıca üniversitede ihtiyaç duyulan altyapının sağlanması konusunda gayret gösteren Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hüseyin Benli ve Prof. Dr. Yalın Kılıç Türel’i Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile birlikte makamında ağırladı. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başarılı çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Benli ve Prof. Dr. Türel’e plaket takdim etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com