Ana Sayfa Uncategorized 27 Şubat 2022 641 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN HAZARBABA KAYAK MERKEZİ’NDE ŞENLİK DÜZENLENDİ

Fırat Üniversitesi öğrencilerin motivasyonlarını artırmak ve Elazığ’ı tanıtmak amacıyla başlatmış olduğu gezi etkinliklerine devam ediyor. Fırat Üniversitesi tarafından bu kez “Hazarbaba’da Şenlik Var ve Dj Performans Etkinliği” gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili açıklama yapan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Elazığ’ın güzelliklerini öğrencilere tanıtmaya devam ettiklerini belirterek “Öğrencililerimize sadece eğitim öğretim faaliyetleri değil, bunun yanında mutlaka sosyal etkinlikler düzenlememiz gerekiyor. Bu yönde 2021-2022 güz yarı yılında ilk başta Keban Baraj Gölü gezimiz olmuştu, sonrasında bir Palu gezimiz olmuştu. Kampüs içerisinde çeşitli müzik dinletilerimiz olmuştu. Bugün de Hazarbaba Kayak Merkezi’ndeyiz. Etkinliklerimize devam ediyoruz. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı bulunan başta Elazığ Valimize, Elazığ Vali Yardımcımıza, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, Red Bull’a Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne ve öğrenci topluluğumuza çok teşekkür ederiz” dedi.

Fırat Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Sinan Akpınar da bahar dönemi etkinliklerine başladıklarını söyleyerek “Öğrencilerimizin mutlu olması bizi çok mutlu ediyor. Özellikle Elazığ Valiliğine, Elazığ İl Özel İdaresine, Üniversitemize, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüze, yine bize sponsor olan Red Bull’a çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyor. Bu tür etkinliklerimize devam ederek, şehrimiz ve Üniversitemizin tanıtımını sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Geziye katılan Fırat Üniversitesi öğrencileri de kendileri için moral olan bu tür etkinlikler nedeniyle üniversite yönetimine teşekkür ederek Elazığ’ı tanımanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com