Ana Sayfa FLAŞ HABER, GÜNDEM 3 Mart 2022 718 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA 70 ÖĞRENCİ SEBEBİ BELİRLENEMEYEN NEDENLERDEN DOLAYI ZEHİRLENEREK HASTANEYE KALDIRILDI!

Elazığ Şehit Cuma Dağ Ortaokulu’nda 70 öğrencinin henüz sebebi belirlenmeyen nedenlerden dolayı zehirlendiği bildirildi. Konuyla ilgili Elazığ Valikiği tarafından yapılan açıklamada; 

“İlimiz merkezinde bulunan Şehit Cuma Dağ Ortaokulunda, gaz zehirlenmesi ihbarı alınması üzerine; Sağlık, AFAD ve Emniyet ekibi ile birlikte Doğalgaz dağıtım şirketi personelleri süratle okula intikal etmiş olup ilgili birimlerce yapılan kontrollerde herhangi bir gaz kaçağı tespit edilmemiştir. 70 ögrencimiz, boğazlarında yanma şikayeti üzerine ilgili sağlık kuruluşlarına süratle sevk edilmiştir. Sağlık kuruluşlarımızda ilk muayeneleri gerçekleştirilen ögrencilerimizde herhangi bir gaz veya gıda zehirlenmesi teşhisi konulmamış olup öğrencilerimiz tedbir amaçlı müşahade altına alınmıştır. Kontrolleri tamamlanan ögrencilerimiz ailelerine teslim edilmiştir. Okulumuzda ögrencilerimizin ve okul personelimizin sağlığını tehdit edecek herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com