Ana Sayfa EKONOMİ, FLAŞ HABER, GÜNDEM 9 Mart 2022 619 Görüntüleme

ZAMLARA TEPKİ GÖSTEREN TAKSİ ŞOFÖRÜ “SAHİP ÇIKAN TEK VEKİL GÜRSEL EROL” DEDİ

Akaryakıta üst üste yapılan zamlar iğneden ipleğe her sektörü etkilerken  işleri tamamen akaryakıt fiyatına bağlı olarak işleyen taksi şoförleri yapılan zamlara tepki gösterdi. Sürekli olarak yapılan zamlara isyan eden Elazığlı taksi şoförü Kasım Çoban, sadece akaryakıt zammı değil doğalgaz ve elektrik zamlarının da gelmesiyle birlikte geçinemediğini dile getirerek Elazığ’a sahip çıkan tek vekilin Gürsel Erol olduğunu ifade etti.

“Bir Gürsel Erol’umuz var Allah ona da şifa versin. Elazığ Elazığ olalı öyle bir vekil gördümü? Görmedi.” İfadelerine yer veren Çoban;

“Mazotu da aynı doğalgazı da aynı elektriği de aynı biz burda yüz liraya çalışıyoruz. Geçim yapamıyoruz yukardakilerin altı kuru. Bizim nasıl olacak? Devlet dediğin anadır babadır bize yararı dokunacak bize yardım edecek. Yok öyle bir şey de yok. Adam bize diyor ki git bir kilo domates alma 2 tane al benim seçtiğim adam bana bunları söylüyor. Çok şükür hiçbir şeyimiz rahat değil. Bizi yönetenler utansınlar. Bıraksınlar artık istifa etsinler Bu milletin yakasından düşsünler artık. Bu inşalar rahat bir nefes alsın. 3-5 adam burda nemalanacak halkta böyle ezilecek. Böyle bir dünya yok elin 20 yıllık stoğu var, doğal gazı var, petrolü var bizim ise arkamızda bir kasa domatesimiz yok. Bir kasa!

 

Konya’ya gittiğimiz zaman bu tarafta akdeniz tarafına gittiğimizde Ayçiçek tarlalarını görüyorduk şimdi ise Ukrayna’dan Rusya’dan Ayçiçek alıyoruz. Ya böyle bir dünya var mı ya bizim ülkemiz ne haldeydi ne hale getirdiler. Yazık günah artık diyecek bir şey bulamıyoruz. Bunlar artık o koltuğun sevdalısı oldular. Halk için yapılan hiçbir şey yok Adam camiye giriyor Kılıçdaroğlu çıkıyor Kılıçdaroğlu. Ya bu ülkeyi Kılıçdaroğlu mu yönetiyor 20 senedir sen yönetiyorsun. Bu insanlara yazık pandemi sürecinde bir maske dağıtamadılar. Bir liralık maskeyi dağıtamadılar. Bir Gürsel Erol’umuz var Allah ona da şifa versin. Elazığ Elazığ olalı öyle bir vekil gördümü? Görmedi.Adam hiçbirşey yapmasa bile mecliste konuşuyor. Elazığ’ın eksiğini fazlasını konuşuyor adam. Bize böyle vekiller lazım. Bize çalan çırpan değil Bizi dinleycek halka dokunacak vekiller lazım bize. Koltukta oturup da bana 4 tane domates alma 2 tane al diyen vekiller değil. “ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com