Ana Sayfa Uncategorized 10 Mart 2022 171 Görüntüleme

İYİ PARTİ STK GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Elazığ İyi parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlce  başkanı Aygün Akgül, İl yönetimiyle  birlikte oda başkanlarına  bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gürgözeler ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ”Göreve geldiğimiz günden bu tarafa ilimiz sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız ziyaretlerde secimi kazanan oda  başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.Bu ziyaretlerde her odamızın yaşadığı sıkıntı ve problemleri başkanlarımızdan dinledik. Geldiğimiz noktada görüyoruz ki; ülkemiz ekonomik bir tiribülansa girmiştir. Yaşanan sıkıntılar ve mağduriyetler esnafımızın belini bükmüştür. Ülkemizde güven unsuru yeniden tesis edilmeli ve ekonomik istihdam süratle desteklenmelidir .Tüm bu olumsuzluklar üreticimizi, esnafımızı, ve  vatandaşımızı sıkıntıya sokmaktadır.Ülkemiz bu konuda bir an önce rahatlatılmalıdır. Biz İYİ Parti olarak yaşanan tüm bu sıkıntıların çözümü olacağımızın sözünü veriyoruz .”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com