Ana Sayfa GÜNDEM 13 Mart 2022 503 Görüntüleme

BAŞKAN YILDIRIM’DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm sağlık çalışanlarının gününü tebrik etti.

Başkan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İnsan sağlığı, mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalışan, savaş alanlarında ve afet bölgelerinde canı pahasına görev yapan sağlık çalışanlarımıza minnettarım. Dünyadaki en büyük mutluluğu sağlık olarak gören bir ecdadın evlatlarıyız. Yardıma muhtaç olduğumuz zamanlarda imdadımıza yetişen, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, tüm zorluklara rağmen görevlerini fedakarca yerine getiren sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Bu düşüncelerle yüce mesleklerini icra ederken şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, sağlıklı bir gelecek için çalışan ahirete irtihal etmiş sağlık çalışanlarını şükranla yad ediyor, her birine Allah’tan rahmet diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com