Ana Sayfa GÜNDEM 14 Mart 2022 619 Görüntüleme

SAADET PARTİSİ KARAKOÇAN İLÇE TEŞKİLATI KAHVALTI PROGRAMI

Saadet Partisi Karakoçan İlçe teşkilatı tarafından pazar günü ilçe halkı, siyasi partiler ve STK temsilcileriyle birlikte parti üyelerinin de yoğun katılımıyla kahvaltı programı gerçekleştirildi.

SP Elâzığ İl Başkanı Abdullah Akın ve il yönetim kurulunun da katılım gösterdiği kahvaltı programı sonrasında konuşma yapan Karakoçan ilçe Başkanı Ekrem Evliyasever, İlçe halkının teveccühünden ve programa katılımdan dolayı teşekkür ederek Karakoçan için daha çok gayret edeceğini ifade etti.

Akabinde ise konuşan SP Elâzığ il Başkanı Abdullah Akın İlçenin problemlerine değinip çözüm önerilerini sıralayarak vatandaşların sorularını cevapladı. İl Başkanımız Abdullah Akın yapmış olduğu açıklamada;

SEN KENDİ PARANI BU KADAR CÖMERTÇE HARCAYABİLİYOR MUSUN !

“Sadece Karakoçan’ın değil tüm ilçelerimizin nüfusu azalıyor ve azalmaya da devam ediyor. Çünkü ilçede yatırım yok fabrika yok bundan dolayıdır ki iş yok. Burada iş bulamayan gencimiz merkeze, merkezde yoksa İstanbul’a orda da yoksa yurt dışına gidiyor. Bugün 20 yıldır ilçelerde tek kuruş yatırım yok. En şanslı ilçemize kaymakamlık binası yaptılar, vatandaşımızın cebine tek kuruş koymadılar. Gübreden, mazottan, yemden aldıkları vergilerle kendilerine makam odası, ve lüks arabalar alıyorlar. Yahu sen bir belde başkanısın milletin parasıyla audiye biniyorsun. Sen kendi paranı bu kadar cömert harcayabiliyor musun ? Sen kendi paranı cömert harca ! Devletin parasını israf etmeden aşırıya kaçmadan harca ! “dedi.

Konuşmalar ve soru cevap sonrasında Saadet partisi Karakoçan ilçe teşkilatına yeni katılan 25 yeni üyeye rozetleri takılarak, üyelikleri gerçekleştirildi.

Program akabinde ilçe vatandaşlarına ziyaretler gerçekleştirilerek ilçe halkının taziyelerine gidilerek başsağlığında bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com