Ana Sayfa GÜNDEM 18 Mart 2022 173 Görüntüleme

İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI KANDİL MÜNASEBETİYLE ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Elazığ İyi Parti Gençlik Kolları Başkanlığı  Berat Kandili münasebetiyle esnafları ziyaret etti. Kandil gecesinde esnafla bir araya gelen Elazığ İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu yapmış olduğu açıklamada;

“Hiç şüphesiz ki Beratın en derin anlamı af ve bağışlanmadır. Sevgili Peygamberimiz (sav) bu gecede Allah’a çokça ibadet edilmesini, gündüzünde ise oruç tutulmasını tavsiye etmiş ve bu gece güneş batınca Allah Teâlâ’nın dünyaya rahmetiyle tecellî ederek fecre kadar: “Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım! Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim! Belâya dûçar olan yok mu, ona afiyet vereyim!..” buyurduğunu bizlere müjdelemiştir.
Bizde İYİ Gençlik Elazığ olarak Berat Kandil Münasebetiyle şehrimizdeki esnaf ve hemşerilerimizin kandillerini kutladık.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com