Ana Sayfa Uncategorized 19 Mart 2022 494 Görüntüleme

Şerafettin Yıldırım, Ankara Temasları İle İlgili Kamuoyunu Bilgilendirdi

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,  Elazığ gündemi ve Ankara’da gerçekleştirdikleri görüşmelerle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.Maden İlçesi’nde bulunan rezervlere de değinen Başkan Yıldırım bu konuda partilerine haksız eleştiriler yapıldığını belirterek, ETSO tarafından oluşturulan girişim grubunun destekçisi olduğunu söyleyerek: ” Maden rezervlerinin alınıp işletilmesi ve ihaleye girilmesi anlamında çok ciddi bir girişim grubu var. Bu girişim gurubunu sonuna kadar destekliyoruz. Bunun farklı bir şekilde ifade edilmesini hazmedemem. Diğer siyasilerimiz de milletvekillerimiz de belediye başkanımız da aynı duruşu gösterdi, gösteriyor. Fakat nedense birileri siyasiler gerekeni yapsınlar gibi ifadeler kullanıyor. Siyasilerin maden rezervleri hakkında açıklama yapmalarına gerek yok. Önemli olan onların konuya bakış açısı ve konuyu takip etmek. Burada en yüksek derecede bunu yapmaya çalıştığımızı düşünüyorum. Elazığ’daki oluşmuş ve şuanda ciddi bir seviyeye gelmiş girişim gurubuyla ilgili desteğimiz sonuna kadar hem kendi adıma hem de milletvekillerimiz ve belediye başkanımız adına çok net. Bu konuyla ilgili desteğimiz sürmektedir. Ama sonuç itibariyle ihaleden ne çıkar onu bilmem. Daha önceki açıklamalarımda da söyledim; Yok adrese teslim, yok şu, yok bu. Bunların hiç birini kabul etmiyorum. Böyle bir yaklaşımın ne içindeyiz, ne kenarında, ne köşesindeyiz. Tam karşısındayız” dedi.

Elazığ’a yapılması planlanan Atış poligonu ile ilgili de konuşan Şerafettin Yıldırım, yatırımın tamamlanmasının şehre katkı sağlayacağını belirtti. Yıldırım, “Atış Poligonu Uluslararası standartlarda yapıldığı takdirde buraya çok ciddi ülke içinde ve dışında sporcuların gelip burada konaklaması. Diğer bir boyutu o çevrede çok güzel bir dinlenme, piknik alanı ve insanların rahatlıkla gidip hem bu konuyla ilgili merakları varsa onları gidermek hem de atış alanında keyifli bir zaman geçirmelerini daha bunun bir sürü başka altlıkları da var dolayısıyla ben çok önemli bir yatırım aracı olarak görüyorum” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştüklerini ve sağlık alanındaki taleplerinin büyük oranda olumlu sonuçlandığını kaydeden Yıldırım:” Şehirdeki sağlık yatırımları ile ilgili çözüm önerilerimiz ya da doktor eksikliği ilçelerdeki, ya da şehir hastanesindeki bir takım doktor eksiklikleri falan bunları dile getirdik ve bunların tamamlanması konusunda bir takım sağlık yatırımları onlardan bir tanesinin örneğini verirsek Kovancılar Palu arasındaki hastanenin yapılması ile ilgili sürecin hızlandırılması ben bunların detaylarına girmiyorum çok madde var yakın zamanda protokol açıklamaları yapılır orada detayları göreceksiniz” dedi.

Deprem ve sonrasında oluşan sorunlara da değinen Yıldırım,  “Sorun yoktur gibi hiç davranmadık davranmayacağız da ama depremin ilk günlerdeki sorunlarla, sorularla orta zaman dilimindeki sorun ve sorular ve şuanda geldiğimiz son süreçteki sorun ve sorular birbiriyle hiç alakası olmayan şeyler.60 bin insana mikrofon uzatılsın bir anket yapılsın ben çok iddialı bir şey söylüyorum en az 57 bin, 58 bin, 59 bin insan çok mutlu çok huzurlu olduğunu söyleyecek bazıları 2+1 den dolayı keşke 3+1 olabilirdi diyebilirler eyvallah ona da itirazım yok ama bunu şunun için söylüyorum 60 bin yaklaşık insanın 15 bin konutta oturan insanların ilk zamanlardaki sorunu çok farklıydı endişeleri vardı. Şimdi bunları geçtik. Şimdi diyor ki otobüs arttırılsın, yollar düzeltilsin ya da marketler açılsın gibi bunlar doğal süreçler biraz sabırlı olursak bunlarda olacak. Süreç yönetimi çok önemlidir.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com