Ana Sayfa GÜNDEM 20 Mart 2022 649 Görüntüleme

“ADIM ADIM 2023” PROGRAMLARI DOĞRULTUSUNDA MHP TEŞKİLATI PERTEK’DE

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatı doğrultusunda “Adım adım 2023, il il Anadolu” programları devam ediyor.  Verilen talimat doğrultusunda MHP Teşkilatı Anadolu’yu il il, ilçe ilçe gezerek sahanının nabzını tutuyor.

Tunceli ilinin Pertek ilçesinde düzenlenen “Adım adım 2023” programına MHP Genel Başkan yardımcısı E. Semih Yalçın, MHP MYK üyesi Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Eski Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Necmi Yıldırım, MHP Sivas 27. dönem Milletvekili Ahmet Özyürek,  MHP MYK üyesi Alper Erdem,  Elazığ MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve Elazığ il teşkilatı katılım sağladı.

Yapılan programda açıklamalarda bulunan Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek;

“Ne diyordu Mustafa Kemal konuşmalarında “Büyük Türk Milleti” diye söz ediyordu değil mi? Biz hep beraber biriz arkadaşlar Alevi’si, Sunisi, Çerkez’i biz birlikteyiz, biz birlikte Türk milletiyiz ve biz birlikte Türkiye’yiz. Ay yıldızlı bayrağımızı birlikte dalgalandırıyoruz. Onun için bizi kimse ayıramaz. Bu oyunlara dün gelmedik, bugünde gelmeyeceğiz, Allah’ın izniyle yarında gelmeyeceğiz.

Hani diyorsun ya barışı getireceğim kardeşliği getireceğim arkasından da diyorsun ki Kandil’i bombalayacam ama Kandille beraber hareket ediyorsun. Kimse bu tutarsızlıkla bizleri kandıramaz arkadaşlar. Bizi inandıramaz. Açık söylüyorum birlik beraberliğimiz zaten vardı bize bunu söyleyerek de ayrıştırmaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu kardeş sen otur oturduğun yerde biz zaten biriz, birlikteyiz, güçlü Türkiye’yiz, güçlü Türk milletiyiz, bayrağımızada, vatanımızada, ezanımızada sahip çıkacağız.

CHP, HDP ve diğer ortakları dışarda kim var Amerika Birleşik Devletleri, Joe Biden ve Avrupa Birliğinde ki bir çok ülke bizi istemiyorlar arkadaşlar bunu bilin. Bizleri bölmek parçalamak ve kaos yaratmak istiyorlar. Ama önce Cenab-ı Allah’ın izniyle sonrada sizlerin “Asil Türk Milletinin” sayesinde buna asla müsade etmeyeceğiz. ” ifadelerine yer verdi.

FUNDA CANPOLAT

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com