Ana Sayfa Uncategorized 20 Mart 2022 171 Görüntüleme

AK PARTİ AĞIN VE KEBAN’DA DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTILARINI TAMAMLADI

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Ağın ve Keban’da Danışma Meclisi toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantılara, AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut’ta Katıldı

Ak Parti Elazığ il başkanlığı,  danışma meclisi toplantısını bu kez Ağın ve Keban’da gerçekleştirdi.

Ak parti teşkilatının ilk durağı Ağın oldu. Ağında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ak parti Teşkilatı sorun ve talepleri dinledi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut,  Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ve teşkilat üyeleri Ağın Danışma meclisi Toplantısını gerçekleştirdi.

Ak parti il başkanı Şerafettin Yıldırım, “Tam 15 seçimdir girdiğimiz her seçimi kazandık. Önümüzde yeni bir süreç var inanın bütün samimiyetimle söylüyorum bu seçim 15 seçimin karşılığı bir seçim. 15 seçimde kazanmış olduklarımızın bir anlamda teminat altına alınması 2023 seçimlerinde vuku bulacak. Bizim inancımız tam. Kafamızda bir soru işareti yok ancak çok bir gayretle gecemizi gündüzümüze katarak teşkilatlarımızla birlikte seçime hazırlanmak zorundayız. Kazanılmışların korunması kazanılanlardan daha önemlidir” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’ İYİ Partisi, CHP’si DEVA’sı, Gelecek Partisi yani ne kadar güç varsa hepsi bir araya geldi bir yiğidin sırtını yere getirmeye çalışıyorlar. Aslında sırtını yere getirmek istedikleri bir yiğit değil onunla birlikte bu ülkenin sırtını yere getirmek istiyorlar ama bu millet bugüne kadar nasıl müsaade etmediyse Allah nasip ederse 2023 tarihinde de yine aynı şekilde müsaade etmeyecektir diye düşünüyorum. 2023 seçimi evet çok önemli bir seçim. Bize diyorlar ki bunu bütün seçimlerde söylüyorsunuz evet söylüyoruz çünkü bütün seçimler gerçekten diğerinden önemli bir haele geldi ama ilk defa bu kadar şer odağı karşımıza blok halinde ilk defa bu defa çıktı. Niye işte bu ülkenin 20 yıllık kazanımlarının hepsini yeniden ele geçirmek veya bu kazanımlarından etme mücadelesi içerisinde ki bu sadece kendi düşünceleri kendi fikirleri değil bununla alakalı bir mücadele içerisine girdiler. Allah nasip ederse buna müsaade etmeyeceğiz. Bir güç bu kadar farklı yapıyı aynı sipere itiyor. İYİ Parti muhayyilesine bakıyorsunuz nasıl bir muhayyile geldiği kodlarına bakıyorsunuz nasıl bir yapı bir yandan da HDP’ninkine bakıyorsunuz nasıl bir yapı peki bu iki yapı aynı anda nasıl olabilir? Nasıl bir araya gelebilir? Aslında gelemezler bunları bir sipere iten bir güç. Onlarda kendi içinde aynı değil onu söyleyeyim yani HDP’sine bakıyorsunuz PKK’sı bi yandan YPG’si bi yandan PYD’si bir yandan onlarda tek homojen bir yapı değil. Yani bu kadar çok farklı yapının aynı sipere itilmesi hepsinin bir arada tutulma talebi ve isteği çok manidar işte buna kapılmamak lazım çok kıymetli dava arkadaşlarım” dedi.

AK Parti Heyeti, Ağın ilçesinin ardından Keban’da da danışma meclisi toplantısıyla teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com