Ana Sayfa Uncategorized 21 Mart 2022 572 Görüntüleme

ELAZIĞ GENÇ İHH BİRİMİ’NDEN ŞİİR GECESİ

Elazığ Genç İHH Birimi şiir gecesi programı düzenledi. Geceye Lacivert Dergisi yazarı Ayşe Eyyüpkoca Atila ‘İnsan ne için ve nasıl yazar’ konulu konferansıyla renk kattı.

Programda Genç İHH lise Birimi Yedi Güzel Adam temalı şiirler seslendirirken, düzenlenen etkinlikte gençlerin cesaretinin desteklenmesi, özgüvenlerinin güçlenmesi amaç edildi.

Elazığ Genç İHH Bayan Sorumlusu Nevin Ertay, düzenlenen programla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Genç kardeşlerimizin duygularını dile getirirken nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini kendilerine anlatmak için böylesi güzel bir programı organize ettik. Programa katılarak renk katan ve Yedi Güzel Adam’ın şiirlerini seslendiren genç kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.”

ATİLA, ‘HER GÜN ŞİİR OKURUM’

Programa katılan Ayşe Eyyüpkoca Atila ise Elazığ’ın yerinin kendisinde ayrı olduğunu dile getirirken, ilk şiirlerini burada yazdığını ifade etti. Atila, şiir yazdığı için önceleri çok yıprandığını belirterek, bu algının zamanla bittiğini sözlerine ekledi. Atila, şiirsiz gününün olmadığını her gün şiirler okuduğunu belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TÜRK DİLİ İŞGAL ALTINDA

TÜRK DİLİ İŞGAL ALTINDA

Tema Tasarım | Osgaka.com