Ana Sayfa Uncategorized 21 Mart 2022 613 Görüntüleme

HEPİMİZ AYNİYİZ +1 FARKLA

Elazığ Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ,Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü,Milli Eğitim İl müdürlüğü işbirliğiyle Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin görsel sunumlarıyla Dünya Down Sendromlular Farkındalık Gününü kutlandı.

Açılış konuşmalarının ardından özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin gösterileri ,Elâzığ Gençlik merkezinin gönüllüleri yapmış olduğu oyunlar ve Mahalli sanatçımız Tekin BULUT konseri ve 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Masa Tenisi Turnuvası ve hepimiz aynıyız spor oyunlarıyla sona erdi.

İl Müdürümüz Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada : “21 Mart Down Sendromlar Farkındalık gününde bir aradayız. Down sendromlu olmak bir ayrıcalık olarak görüyorum.Özellikle 21 Mart günü değil her gün down sendromlu gençlerimizin yaninda olmamiz gerektiğini biliyoruz ve onları gençlik merkezimize ve tesislerimize davet ediyoruz.Bugün 21 Mart dolayısıyla özel olarak ele aldığımız Down Sendromlular farkındalık Gününde bütün tesislerimizi bu kardeşlerimize açıyoruz ve kullanmalarını istiyoruz.Ben Bu vesileyle birkez daha Bu kardeslerimin gününü kutluyor.Down Sendromlu kardeşlerimizin üzerindeki en büyük emeğe sahip eğitimleriyle ilgilenen hocalarımıza ve Annelerine çok teşekkür ediyorum .”Dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com