Ana Sayfa Uncategorized 22 Mart 2022 511 Görüntüleme

DSİ 9. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN İŞLETMEDEKİ BORULU SULAMALARA SAYAÇ TAKILMASI İŞİNE AİT SÖZLEŞME İMZALANDI

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Bünyesinde Bulunan İşletmedeki Borulu Sulamalara Sayaç Takılması İşine Ait Sözleşme, 18.03.2022 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Vekili Dr. Ercan GERÇEK ile yüklenici Harbiye İnş. Maden. Taah. Pet. Ürün. San. Tic. A. Ş. arasında imzalandı.

Sözleşmesi imzalanan DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Bünyesinde Bulunan İşletmedeki Borulu Sulamalara Sayaç Takılması işi kapsamında; Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan Elazığ, Malatya ve Bingöl illerindeki mevcut işletmedeki borulu sulama şebekesine sahip;

Elazığ Maden Durmuştepe Sulaması,

Elazığ Kovancılar Kapıaçmaz Sulaması,

Elazığ Sivrice Dedeyolu Sulaması,

Malatya Derme Çerkezyazısı Sulaması,

Malatya Kapıkaya Sulaması,

Malatya Darende Gökpınar Sulaması,

Malatya Kuluncak Sofular Sulaması,

Malatya Doğanşehir Söğüt Sulaması,

Malatya Hekimhan Güzelyurt Sulaması,

Malatya Arapgir Sulaması,

Bingöl Karlıova Kale Sulaması,

hidrantlarına çeşitli tip ve çaplarda 6.660 adet ultrasonik ön ödemeli, kartlı ve uzaktan algılamalı su sayacı montajı yapılacağı öğrenildi. Bu sayede; suyun verimli bir şekilde kullanılması ve israf edilmesi önleneceği bildirilirken, bitki su ihtiyacının üzerindeki aşırı su tüketiminin önüne geçileceği, verimli arazilerin heba edilmesi önlenecek, tarımsal verimde artış sağlanması temin edileceği bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com