Ana Sayfa GÜNDEM 23 Mart 2022 546 Görüntüleme

EĞİTİMCİ YAZAR GÜNAYDIN KİTAP KAFE’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU OLDU

Kültürhane Kitap Kafe’nin bu haftaki konuğu Eğitimci-Yazar Mehmet Ali Günaydın oldu. Yoğun ilginin yaşandığı söyleşide Mehmet Ali Günaydın;

“Yazmayı bir vatani görev olarak görüyorum. Kendini Türk Milletine adamış biri olarak diyebilirim ki memleketime karşı en önemli vazifelerimden biri de benim için yazmak eylemidir. Yazı aracılığıyla kadim Türk kültürünü, aziz milletimizin ve insanlığın tüm kazanımlarını sonraki kuşaklara aktarabiliyoruz. O yüzden sadece kitap okumak yetmez bununla birlikte kaleme sarılıp durmaksızın yazmalıyız.” ifadelerine yer verdi.

Sonrasında dinleyicilerin sorularını cevaplayan Mehmet Ali Günaydın kitabı ve kitap yazma süreci ile ilgili katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu. Halk Ozanı Aygün Çam’ın kopuz çalıp türküler söyleyerek renk kattığı söyleşi Mehmet Ali Günaydın’ın kaleme almış olduğu “Kökbörüler” adlı romanını okurlar adına imzalamasından sonra sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com