Ana Sayfa Uncategorized 24 Mart 2022 678 Görüntüleme

55. YILINDA 55 BİLETLE ELAZIĞSPORA DESTEK OLUYOR

Elazığ’da erkek berberi olarak faaliyet gösteren Mücahit Baysal Elazığspor’un 55. kuruluş yıldönümü dolayısı ile saç ve sakal traşı olan 55 müşterisine Elazığspor- Erbaaspor  maçı için bilet hediye ediyor.

Elazığ Nailbey Mahallesi’nde Baysal On kuaför dükkanının işletmecisi Mücahit Baysal tam bir Elazığspor sevdalısı olduğunu ve takımın 55. kuruluş yıldönümünde hem takıma destek olmak hem de sporsever müşterilerine jest yapmak amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Baysal: ” Elazığlıyım. Elazığsporumuzu çok seviyoruz. Takımımızın desteğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde biz de böyle bir kampanya yaparak destek olmak istedik. Saç sakal traşı olan müşterilerimize maç bileti hediye ediyoruz. Böylece hem müşteri memnuniyetimiz artıyor hem de Elazığsporumuza destek oluyoruz” dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com