Ana Sayfa Uncategorized 31 Mart 2022 572 Görüntüleme

GÜRSEL EROL: BİR SİYASETÇİ İÇİN BAŞARI, OY VERSİN VERMESİN HERKESİN GÖNLÜNE GİRMEKTİR

Hastalığı nedeni ile tedavi gören ve uzun bir süredir sahalardan uzak kalan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ’a dönüşünde vatandaşlar ve partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği Gürsel Erol tamamlanan tedavisi sonrasında vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılanan Gürsel Erol 30 Mart 2022’de CHP Elazığ Kadın Kolları’nın düzenlediği Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Orada konuşma yapan Erol Kadının olduğu her yerde başarı vardır, şefkat vardır, vicdan vardır insanlık vardır ‘ dedi.

Katıldığı etkinlikte partiye katılan 240 yeni üyeye de rozetlerini takan Gürsel Erol, Elazığ’da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

GÜRSEL EROL:  BİR SİYASETÇİ İÇİN BAŞARI, OY VERSİN VERMESİN HERKESİN GÖNLÜNE GİRMEKTİR

Konuşmasının başında kendisini dinleyen halka ‘’ Bana oy verip de verdiği oydan pişmanlık duyan var mı?’’ sorusunu soran CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a vatandaşlar hayır yanıtını verdi. Aldığı cevap üzerine konuşmasına devam eden Erol şunları söyledi:

Bir siyasetçi için önemli olan defalarca seçilmek değildir. Bir siyasetçi için başarı birden fazla aynı bölgede seçim kazanmak değildir. Bir siyasetçi için başarı kendisine oy versin vermesin, herkesin gönlüne girmektir. Ve Elazığ Halkına Elazığlı bütün hemşehrilerimize canı gönülden sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum. Çünkü Elazığ halkı bizi gönlüne aldı. ”

 

BİZE OY VEREN VERMEYEN HERKESİN MİLLETVEKİLLİĞİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

Erol konuşmasına şöyle devan etti :’’ (02.38. saniyeden itibaren) Biz nereden gelirse gelsin, etnik kimliği, siyasi kimliği siyasi tercihi nerede olursa olsun, biz fakirin, fukaranın yanında olacağız. Hakkı gasp edilenlerin, hakkı gasp edilip de mağduriyete uğrayanların yanında olacağız.Yani siz neredeyseniz sizin yanınızda olacağım. Elazığ’a ilk geldiğimde, buradan milletvekili çıkamaz diyenleri mahcup etmek için gecemi gündüzüme kattım,41 yıl aradan sonra sizin desteğinizle, sizin oyunuzla, partinin desteğiyle, dostlarımızla birlikte biz Elazığ’dan milletvekili seçildik ve bize oy veren vermeyen herkesin milletvekilliğini yapmaya çalışıyorum. Çünkü şunu biliyorum ki bir milletvekili yalnızca kendisini seçenlerin milletvekili değildir. Milletvekili seçildikten sonra o ilin milletvekilidir. O ilde yaşanan her türlü sorunun sahibidir, takipçisidir. Onun hesabını soran kişidir. Ben böyle davranıyorum. Ama Elazığ siyaset hayatında benim taviz vermediğim ilkelerim var. Bu ilkeleri siyaset hayatım boyunca, asla ve asla, bedeli bana neye mal olursa olsun asla taviz vermeyeceğim. Bir, devletime olan bağlılığımdan, vatanıma olan sadakatimden, Mustafa Kemal Atatürk’e olan inancımdan asla taviz vermeyeceğim. Bunlar bizim için önemli değerler. Bu gün yakamızda bu ülkenin parlamenter rozetini taşıyorsak Mustafa Kemal Atatürk’ ün sayesinde taşıyoruz. Bu gün bu ülkede kadınların seçme ve seçilme hakkı varsa, işte Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesinde var. İşte bu ülkede demokrasi ve özgürlükler varsa Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesinde var. Onun için bu değerlerden asla taviz vermeyeceğiz.

ELAZIĞ HALKI ARKAMIZDA OLDUĞU SÜRECE NİCE 60 BİN OYLARI ALACAĞIZ

Elazığ’dan milletvekili çıkarmak için 60 bin oya ihtiyaç olduğunu ifade eden Erol, yine Elazığ’ın siyaset simsarları, kendine göre siyaseti planlayanlar, kendine göre siyaseti değerlendirenler diyorlar ki Elazığ’da Cumhuriyet Halk Partisi asla 60 bin oy alamaz. Ben de diyorum ki Elazığ halkı bizim arkamızda olduğu sürece, Elazığ bize sahip çıktığı sürece bir iki 60 bin oyları devirerek  gireceğiz

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com