Ana Sayfa Uncategorized 1 Nisan 2022 756 Görüntüleme

BAHÇECİ İNŞAAT’ İN SAHİPLERİNDEN SELAHATTİN AKTAŞ “TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN-I ŞERİFİNİ KUTLUYORUM”

Elazığ’ın en köklü inşaat firmalarından olan Bahçeci İnşaat rahat, konforlu ve ihtişamlı evleri ile ilimizde hizmet vermeye devam ediyor. “Bir Güven İnşa Ediyoruz” sloganıyla yola çıkan Bahçeci İnşaat firması Elazığ’ın en etkin ve güvenilir ekibiyle her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Bahçeci İnşaat firmasının ortaklarından olan Selahattin Aktaş ramazan ayının başlangıcı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Aktaş yayımlamış olduğu mesajında;

“Yaklaşan 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in bütün insanlığa, bütün Müslümanlara hayır , bereket ve huzur getirmesini diliyoruz. Şuan da komşularımızın süren savaşlarının bitmesini diliyoruz. Ramazan ayının Şehr-i Azizimiz Elazığ’ a da tekrar huzur ve bereket getirmesini diliyoruz. Yaklaşık olarak 2 yıl önce yaşamış olduğumuz depremin bir daha oluşmamasını temenni ediyoruz. Bizler Elazığ’a katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bahçeci İnşaat olarak da bütün İslam Alemi’nin Ramzan-ı Şerif’ini tebrik ediyoruz. Ne mutlu ki biz Elazığlıyız, Şehr-i Aziz’deyiz. Bütün hemşehrilerimizin Ramzan-ı Şerif’ini kutluyoruz, sağlık ve sıhhat içinde geçirmelerini diliyoruz. ” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com