Ana Sayfa GÜNDEM 1 Nisan 2022 473 Görüntüleme

BAHÇECİ İNŞAAT’İN SAHİPLERİNDEN FEYZULLAH BAHÇECİ “RAMAZAN AYININ HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Her zaman en büyük temennisi şehrimize hizmet vermek olan ve vatandaşın mutluluğunu ön planda tutan Bahçeci İnşaat, bünyesinde çalıştırdığı etkin eleman kadrosu ile  Elazığ’a hizmetin en kalitelisini getirerek hep  daha iyisini hedeflemekte. “Hizmet önceliğimizdir, sizin konforunuz bizim mutluluğumuzdur.” anlayışını benimseyerek hizmet veren Bahçeci İnşaat ‘ın ortaklarından Feyzullah Bahçeci, Ramazan ayının gelişi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Bahçeci mesajında “Ramazan ayının gelişi tüm af ve bereket kapılarının açılmasına vesile olmaktadır. ” ifadelerinde bulunarak;

“Bahçeci İnşaat olarak Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını diliyoruz.  Bizleri bereketiyle donatan 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in rahmet, bereket ve mağfiret ile hemhal olmasını diliyorum. Son zamanlarda zor süreçlerden geçen ilimiz ve ülkemizin bu mübarek ayda feraha çıkmasını temenni ediyorum.

Rabbimizin af, mağfiret, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı bu mübarek ayın tüm İslam Alemine hayırlara vesile olması dileğiyle.”dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com