Ana Sayfa GÜNDEM 7 Nisan 2022 504 Görüntüleme

VALİ TORAMAN, ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Elazığ’da dün Şehit aileleri ve Gaziler için iftar programı düzenlendi. Düzenlenen geceye yoğun katılım gerçekleşirken Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman açıklamalarda bulundu. “Bugünleri yaşamamızda kıymetli şehitlerimiz ve gazilerimizin büyük gayretleri, fedakarlıkları ve cesareti var” ifadelerinde bulunan Toraman;

“Bugün şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya geldik. Çok aziz bir ay olan ramazan ayındayız. Günün güzel vakti iftar vaktindeyiz. Bu güzellikleri bize yaşatan rabbimize sonsuz hamd ediyoruz. Bugünleri yaşamamızda kıymetli şehitlerimiz ve gazilerimizin büyük gayretleri, fedakarlıkları ve cesareti var. Onlara ne kadar şükretsek azdır. Onlar üzerine düşüne vazifeyi yerine getirdiler. Devleti ve milleti için kutsal değerleri için canlarını feda ettiler. Allah bütün güvenlik kuvvetlerimize güç versin” dedi.

Elazığ Valiliği’nin ev sahipliğini üstlendiği programa Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ 8.Kolordu komutanı Tuğgeneral Sadettin Alp Ergin, İl jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Müftüsü Selami Aydın, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com