Ana Sayfa GÜNDEM 8 Nisan 2022 529 Görüntüleme

HENTBOL’DA PLAY-OFF HEYECAN SONA ERDİ

Hentbol ’da Play –Off Heyecanı Sona Erdi

Hentbol 2. Ligde mücadelesini sürdüren Kadın ve Erkek takımımızın galibiyetle geçen sezonun ardından 1. Lig yolunda Play Off’a yükselmesiyle birlikte 4 – 8 Nisan tarihleri arasında Erkek Takımımız Ankara ilinde Kadın Takımımız Sinop İlinde Play Off mücadelelerine katıldılar. 5 gün süren müsabakalarda çekişmeli ve kıran kırana geçen maçlarda Erkek takımımız Play Off Dördüncü sırada 4 puanla, Kadın takımımız Üçüncü sırada 4 puanla tamamladır. Gerçekleşen müsabakalar da maç sonuçları şöyle;

Hentbol Erkekler Play Off Sonuçları:

BOZOK HENTBOL S.K 38-28 ELAZIĞ GENÇLİK S.K.
ELAZIĞ GENÇLİK S.K. 22-32 ÇAYKUR RİZE S.K.
MERSİN İDMAN YURDU HENTBOL S.K. 37-29 ELAZIĞGENÇLİK S.K.
ELAZIĞ GENÇLİK S.K. 33-29 1954 HENDEK SPOR KULÜBÜ
KIZILTEPE SPOR LİSESİ S.K. 24-31 Elazığ Gençlik S.K.

Hentbol Kızlar Play Off Sonuçları:

ODUNPAZARI GENÇLİK S.K 27-31 ELAZIĞ GENÇLİK S.K
ELAZIĞ GENÇLİK S.K 22-24 LÜLEBURGAZ SOKULLU MEHMET PAŞA
ELAZIĞ GENÇLİK S.K 24-38 ÇAYKUR RİZE SPOR
SAMSUN G.S.K 35-26 ELAZIĞ GENÇLİK S.K
ELAZIĞ GENÇLİK S.K 29 -26 SİİRT GENÇLİK KONSEYİ

İl müdürü Abdulsamet EREN yaptığı açıklamada: ’’Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın ve Erkek takımlarımız geçen On yılın ardından, Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerimizin gayretiyle tamamı altyapıdan yetişen kendi sporcularımızla oluşturduğumuz takımımız profesyonel liglerde Play Off heyecanına ortak olduk. 1.lig kapısını aralamak için Sinop ve Ankara’da yapılan mücadeleler sonucunda Kadın ve Erkek takımımız oynadıkları Beş maç ile mağlubiyetler ve galibiyetler elde ettiler. Erkek takımımız 4. Sırada, Kadın takımımız 3. Sırada Play Off müsabakalarını tamamladılar. Bizler için önemli olan altyapıdan yetişen gençlerimizin profesyonel ligde oynayabilmesi ve alttan yetişebilecek sporcularımızın ağabeylerine, ablalarına bakarak hedeflerinin olmasıdır. Sonuçlardan da belli olduğu üzere takımımız bu konuda elinden gelen gayreti ortaya koymuştur. Maçları anbean takip ediyoruz, bilgi alıyoruz ve antrenörlerimizle irtibat halindeydik. Gençlerimiz mücadelelerini sonuna kadar gösterdiler ve inanıyoruz ki 1. Lig kapıları kapanmadı. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz ve hepte belirttiğim gibi bu çocuklar bizim kendi evlatlarımız ve gurur duyuyoruz hepsiyle. Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü antrenörlerimiz; Engin DOĞAN, Deniz Aydın YILDIRIM, Turgay AYDINGÖZ ve Emrullah ŞAHİN hocalarımızın da ciddi katkılarıyla Hentbol ’da Gençlik ve Spor Kulübümüz de bu yıl hem Kadın hem de Erkekler olarak profesyonel liglerde mücadele etmesi Elâzığ’da hentbolun nerelerde olduğunu gösteriyor. Biz Gençlik ve Spor Kulübü olarak zor şartlarda da olsa bu yıl iki takımımızın profesyonel liglerde mücadele etmesi için elimizden gayreti gösterdik ve göstereceğiz. Ben hep söylüyorum bu takım transfer yapmadan üst liglere çıkabildiği kadar çıkacak ama üst liglere çıkamıyorsa da bulunduğu profesyonel ligde bu çocuklarla devam edeceğiz amacımız bu çocuklarımızın göstereceği gayretle. başarılarla yolumuza devam edeceğiz. Ben bu anlamda 5 gün boyunca giydikleri formları terleten emek ve azimleriyle mücadele eden sporcularımız başta olmak üzere, kulüp antrenörlerimize, yönetimimize yürekten teşekkür ediyorum, ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com