Ana Sayfa GÜNDEM 9 Nisan 2022 613 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE TÜSEB BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Fırat Üniversitesi’nin Araştırma Üniversitesi olması sonrasında kurum dışı kaynakların ve proje sayılarının artması amacıyla proje eğitimleri düzenleniyor.

Bu amaçla, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Proje Yönetimi ve Destek Daire Başkanı Batuhan YEŞİLYURT tarafından çevrimiçi eğitim semineri gerçekleştirildi.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ “Fırat Üniversitesi’nin Araştırma Üniversitesi olmasının gerekliliklerini yerine getirerek özellikle sağlık alanında ihtiyaç duyulan bilimsel çalışmaları yapan ülkemizdeki saygın sayılı birimlerden biri haline gelmesi için gerekli çalışmaları rektörlüğümüz, ilgili dekanlıklarımız, hastanemiz ve enstitümüz aracılığıyla yürütmekteyiz.

Bu çalışmaları daha nitelikli çalışmalar ortaya koymak, sağlık alanında ihtiyaç duyulan teknolojileri geliştirmek amacıyla mevcut altyapıların iyileştirilmesi, insan kaynaklarının arttırılması yönünde birimlerimize desteklerimizi arttırarak devam ettiriyoruz. TÜSEB, sağlık alanında ülkemizde yürütülen Ar-Ge çalışmalarını destekleyen ilk iki kurumdan biri. Bu nedenle destekler hakkında bilgi almak amacıyla TÜSEB’e başvurduk. Bu eğitim etkinliğinin faydalı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 100 akademisyenin katıldığı eğitimde TÜSEB tarafından desteklenen programlar hakkında bilgiler verildi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com