Ana Sayfa FLAŞ HABER, Güncel, Uncategorized 13 Nisan 2022 274 Görüntüleme

KARAKUŞ: BAŞARIMIZ, HALKIMIZIN BİZE OLAN ÜMİT VE İNANÇLARININ GÖSTERGESİDİR

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, faaliyette bulunan siyasi partilerin üye sayısı verilerini güncelledi. Yargıtay’ın 7 Nisan itibariyle açıkladığı verilere göre üye sayısında artış yaşanan partilerden biri olan Yeniden Refah Partisi 200 bin barajını aştı.

2018 yılında kurulan Yeniden Refah Partisi üye sayısı itibarı ile bir çok partiyi geride bırakırken harputtimes.com ‘a özel açıklamalarda bulunan  Yeniden Refah partisi Elazığ il Başkanı Av. Erhun Karakuş da henüz il başkanlıklarda olan ve henüz sisteme girilmemiş üyeliklerle birlikte partinin üye sayısında 300 bini geçtiğini söyledi. Partinin bütün kademelerinde , bütün ortak çalışmalarında gönüllü olarak ve inandığı yol için mücadele eden yol arkadaşlarının olduğunu söyleyen Karakuş, kısa sürede 200 bin barajını geçmede ‘samimi, dürüst ve halktan yana gösterdikleri mücadeleci duruşun gördüğü büyük kabul görmesinin etkili olduğunu belirtti.

Yeniden Refah Partisi’nin alışılageldik parti siyasetlerinden uzak bir parti olduğunu dile getiren Karakuş,  objektif olarak ‘haklıya haklı, haksıza haksız diyen ve sadece eleştirmek yerine çözümler de sunabilen bir parti ‘olduklarını vurguladı. Karakuş ülkenin içinde bulunduğu maddi ve manevi buhranlarda Yeniden Refah Partisi’nin halk tarafından bir umut olarak görüldüğünü ifade ederek şunları söyledi:

”Yargıtay’ın Nisan ayı başında açıklamış olduğu ve siyasi partilerin resmî üye sayılarını gösteren tabloda Yeniden Refah Partimiz 200 bin üye sayısı aşarak milletin teveccühü ve güvenini kazanmaya devam ettiğini göstermiştir. Pandemi ve yasaklar dönemini kapsayan Yaklaşık iki yıllık bir süredir başlatılan üye çalışmalarımız iki yılda 202 bin üyeyi bulmak suretiyle devam etmektedir. Tabi açıklaman bu resmî üye sayısının yanında şu hususu da belirtmek isterim ki, il başkanlıklarımızın elinde ve henüz daha sisteme girilmeyi bekleyen yaklaşık 140 bin üyemiz bulunduğunu belirtmek isterim. Dolayısıyla neredeyse dörtte biri pandemi ile yasaklar ile geçirilen bir döneme rağmen iki yıllık bir süreçte bugün Yeniden Refah Partimiz 300 bin üye sayısını geçmiştir.

 

EKİM AYINDA ÜYE SAYIMIZ 500 BİNİ GEÇECEKTİR

Ekim ayında yapacağımız ikinci olağan büyük kongreye kadar bu üye sayımızın 500 bini geçeceğine inanıyoruz ve bu inanan doğrultusunda çalışıyoruz. Açıklanan bu rakamlar milletimizin, Yeniden Refah Partisini umut olarak gördüğünü, maddi manevi buhran içinde olunan bu günlerden çıkışın ancak Yeniden Refahla olacağını ve milli görüş iktidarına olan Özlem’i göstermektedir. Her defasında inanarak ifade ettiğimiz gibi iktidar Yeniden Refah olacak, milletimiz tıpkı 54. Hükümet döneminde olduğu gibi zamsız, vergisiz bir şekilde %100-150 maaş zamlarına kavuşacak, alım gücü artacak ve gelirde adalet sağlanarak, faize rantiyeye ayrılan kaynaklar milletin cebine akıtılacaktır. İşte üye sayımızın kısa sürede bu rakamlara çıkması milletimizin yukarıda saydığımız icraatları gerçekleştireceğimize olan Ümit ve inançlarından kaynaklanmaktadır.

İNANDIĞIMIZ İLKELERDEN KOLTUK UĞRUNA TAVİZ VERMEYİZ

Üye sayımızın adeta bir sel gibi büyütecek devam etmesinin bir diğer önemli sebebi ise, Yeniden Refah Partimizin ve çok kıymetli genel başkanımızın sergilemiş olduğu haklıya haklı haksıza haksız denilen, sadece eleştirmek yerine çözüm önerisi sunan duruştan dolayıdır. İnandığımız ilkeler ve politikalardan bireysel menfaatler uğruna, mecliste üç beş sandalye alacağım diye taviz vermeden gösterilen duruştan kaynaklanmaktadır. Özellikle saha çalışmalarında vatandaşlarımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakanın, teveccühün karşılığı olarak ifade ettiğimiz üye sayısı oluşmuştur. Nitekim, vatandaşımız bize aman ha aman iki ittifaka da katılmayın, biz sizin bu duruşunuzu seviyoruz, inanıyoruz ve bu sebepten dolayı size oy vereceğiz diyorlar. Bizler sahada bunu gördüğümüzden beridir Yeniden Refah Partimizin baraj problemi olmadığını bu sebeple de davası ve milletin menfaatine icraatlar yapabilmek adına seçimlere bu aşamada tek başımıza gireceğimizi işte sahadan aldığımız ve üye sayımıza da yansıyan bu teveccühe dayanarak söylüyoruz. Bugün sizin vasıtanız ile bir kez daha inanarak ifade etmek istiyorum; Yeniden Refah Partimizin üye sayısı İkinci olağan kongremizde 500 bini aşacak ve partimiz seçimin sürprizini yaparak tek başıma barajı geçecektir.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com