Ana Sayfa GÜNDEM 17 Nisan 2022 150 Görüntüleme

İLAHİ SANATÇISI BELET ELAZIĞLILARLA BULUŞTU

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında, ilahi sanatçısı Murat Belet Elazığlılarla buluştu.

Ramazan etkinlikleri ile birlikte kapısını aralayan Ahmet Tevfik Ozan Kongre Merkezi’ndeki Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin 14’üncü gününde ilahi ve ezgi sanatçısı Murat Belet sahne aldı.

Sosyal hayatı canlı tutmak amacıyla düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Murat Belet, en sevilen ezgi ve ilahilerini Elazığlılar için seslendirdi.

Programda dinleyiciler de hep birlikte ilahilere eşlik ettiler.

Program, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun Murat Belet’e plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.

HEMŞEHRİMİZ ESAT KABAKLI BU AKŞAM ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK

Halk müziği sanatçısı hemşehrimiz Esat Kabaklı, 16 Nisan Cumartesi günü (Bugün) saat 21.30’da birbirinden güzel parçalarıyla dinleyicilerle buluşacak.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com