Ana Sayfa Uncategorized 19 Nisan 2022 170 Görüntüleme

ELAZIĞ’LI GENÇLER BAKANLIĞINA DOĞRU YOLA ÇIKTI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Elazığ ziyareti kapsamında, Gençlik Merkezinde düzenlenen sahur programında gençlerle bir araya gelerek Salonda bulunan herkesi Ankara’ya davet etti. 160 kişilik bir kafile yola çıkan Gönüllü Gençler, Gençler Bakanlığında sloganıyla 2 gün boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere Ankara’da gezilere katılmak üzere yola çıktılar.

Programa dair açıklamalarda bulunan Abdulsamet Eren; Sayın Bakanımızın Elazığ ziyareti kapsamında Gençleri davet etmesi üzerine Salonda yer alan bütün gençlerimizi; 160 kişiyi Ankara’ya uğurladık. Ramazan Ay’ı dolayısıyla iftar ve sahur programlarında Gençlerimiz, Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya gelecekler. Sosyal ve Kültürel anlamda bir çok proje ve etkinlikte yer alan Gençlerimiz, Bakanlık nezdinde de büyük bir öneme sahip ve davetten de anlaşıldığı üzere 160 kişi ile Ankara’ya gidiyoruz. Gönüllülük faaliyetlerinde, karşılık beklemeden herkese uzanan el olan Gönüllülerimiz, 2 gün boyunca çeşitli ziyaretler, geziler ve programlarla inşallah Elazığ’a dönecekler. Bu bağlamda da gençlerimizi davet eden ve her anlamda da mutlaka konuşmalarında Gençlere verdiği önem ve kıymetin ne denli önemli olduğunu vurgulayan Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na davetlerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com